Werkkleding Transfers


Q-Work is de meest verkochte transfer, deze sterke kwaliteit wordt standaard geleverd met een Antibleed om doorbloeden van binnenuit tegen te gaan! Onze Q-Work is chemisch te reinigen en kookwas bestendig..

Vlam Vertragende Transfers


Q-Flame, De vlam vertragende transfer die voldoet aan de hoogste eisen! Dit is onze werkkleding kwaliteit met een extra toevoeging en uiteraard standaard geleverd met Antibleed! Wilt u meer informatie over deze kwaliteit neem dan contact met ons op…

Digitale Transfers


Q-Dig  is onze digitaler transfer en is de ideale oplossing voor Logos met meerdere kleuren, kleurverloop en met een raster. Q-Dig is een uitstekende oplossing en kan tevens worden geleverd in de Werkkleding kwaliteit..

Promotie Transfers


Q-Promo is onze meest eenvoudige transfer en kunt u beschouwen als de vervanger van flex folie! Heeft U een 1 kleur transfer met veel details of is de oplage te groot om te punniken is dit de ideale oplossing..

Siliconen Transfers


Q-Silc transfers worden veelal gebruikt in de sport industrie! Deze kwaliteit is ideaal op gesublimeerde kleding of op kleding die heel veel stretch hebben. Tevens kunnen Siliconen transfers niet bloeden dus ook geschikt voor op softshell producten..

Seal Werkzaamheden


Bij Qlick International ontzorgen wij u graag! Als u niet over een Heat-pers beschikt of u heeft er gewoon de ruimte of tijd niet voor, wij drukken het graag voor u weg! Vraag naar de mogelijkheden..