Veelgestelde vragen


De minimale bestelhoeveelheid van onze Heat Transfers is 25 stuks. Neem voor de minimale bestelhoeveelheden van onze andere producten contact op met ons.

Wij leveren 1 kwaliteit Heat Transfer die op 99% van alle textiel toepasbaar is en uiteraard tot 90°C wasbaar!
Kortom een “one fits all” product waar u geen omkijken naar heeft! Onze siliconen en reflectie transfers zijn wasbaar op 60°C en voor de 3D transfers geldt een wasvoorschrift van 40°C.

Onze Heat Transfers worden standaard geleverd met een Anti-Bleed om doorbloeden tegen te gaan en wordt niet berekend als extra drukgang!

Doorbloeden is het doorschijnen van de kleur van de onderliggende stof door de transfer. Dit kan voorkomen worden door een zogenaamde Anti-Bleed laag toe te voegen. Wij hebben ervoor gekozen om onze transfers standaard met een Anti-Bleed te leveren zodat u 1 kwaliteit kunt gebruiken voor de verschillende textiel soorten! Deze wordt niet berekend als extra drukgang!

Wij leveren in principe één kwaliteit transfer voor werkkleding. De sealcondities voor onze transfers zijn 160-170ºC, 3 Bar, 12 seconden en voor Soft shell, 140ºC, 3 bar, 15 seconden!

U kunt altijd contact opnemen met onze verkoop binnendienst voor eventueel advies over de seal condities van onze andere kwaliteiten.